Mergi la continut
ANVELO CENTER


KIA LA SALONUL AUTO GENEVA 2018

PREGĂTIT PENTRU PREMIERA MONDIALĂ: NOUL KIA CEED

Fiți alături de noi la Salonul Auto de la Geneva pentru a vedea ultimele noutăți și inovații captivante ale gamei de modele Kia. Cea mai importantă dezvăluire este premiera mondială a noului Kia Ceed: cea mai puternică declarație de design a hatchback-ului echipat cu unele dintre cele mai avansate tehnologii din clasa sa.


Aflat acum la cea de a treia sa generație, noul Ceed - desenat, dezvoltat și proiectat în Europa - vine cu un limbaj de design nou și atletic în segmentul C, dar și cu o serie impresionantă de tehnologii avansate orientate către un nivel sofisticat de confort și siguranță. În plus, noile motoare și sisteme de suspensie duc plăcerea de a conduce către un nou nivel, mai captivant și antrenant. Acesta este doar una dintre multele caracteristici care, garantat vă vor atrage atenția și vă vor impresiona anul acesta la standul Kia. Vă așteptăm să experimentați captivantul univers Kia la Geneva și vă urăm bun venit alături de noi!

UNDE ŞI CÂND NE PUTEŢI GĂSI
Zile dedicate presei: 6 Martie, 9:00 am - 8:00 pm
7 Martie, 9:00 am - 8:00 pm
Zile dedicate publicului: 8 - 18 Martie,
10:00 am - 8:00 pm (zile lucrătoare)
Conferinţa de presă: 6 Martie, 13:15 pm
Locaţie: Sala 6 - Stand Număr B6421
> MAI MULTE INFORMAŢII

CONFERINȚA DE PRESĂ KIA
SALONUL AUTO GENEVA - 6 Martie 2018

LOCUL POTRIVIT, TIMPUL POTRIVIT: NOUL KIA CEED

Dacă vă place cu adevărat să vă bucurați de fiecare călătorie, sunteți invitați. Dacă doriți să explorați în timp ce vă distrați, vorbim cu siguranță aceeași limbă. Iar dacă credeți că stilul dinamic ar trebui să întâlnească modul dinamic de condus, atunci noul Kia Ceed este cel mai potrivit partener. Caracterisiticile uimitoare ale noului design vă vor atrage instant atenția iar noile tehnologii inteligente care, cu siguranță vă vor depăși așteptările, vă așteaptă să redescoperiți plăcerea și emoția condusului.

RĂMÂNEŢI ALĂTURI DE NOI PENTRU MAI MULTE DETALII CAPTIVANTE!